Locuiești în București? Dă-ne o mână de ajutor | Inclusiv.ro

Apel

Locuiești în București? Dă-ne o mână de ajutor

Contribuie la seria noastră despre trafic

publicat pe 23.01.2020

hero

Lucrez la o mini-serie de videouri explicative despre oraș - în special trafic, dar și alte elemente care afectează direct viața noastră aici - și am nevoie de sprijinul tău.

Îți place cartierul tău?

Într-un oraș înghițit de mașini, ne uităm după oazele nesperate în care mergem să ne tragem sufletul. Care e locul tău preferat? Poate e vorba de un parc, o piață, poate o alee, ori poate o străduță romanică. Ori e o intersecție, o ruină sau poate treptele unei clădiri vechi? Pentru mine, de exemplu, e spațiul verde din spatele fostului Cinematograf Favorit.

Dacă vrei să împărtășești cu noi locul tău preferat, completează acest scurt chestionar:

Mergi cu bicicleta?

Vrem să facem o hartă cu traseele preferate de mers pe biclă ale bucureștenilor ca să vedem cum ar putea fi îmbunătăținte și optimizate, cu puțini bani.

Dacă ai câteva minute la dispoziție, m-ar ajuta să-mi descrii unde mergi pe două roți:

Ești sau ai fost șofer de Uber, Bolt, Yango sau alte servicii similare?

Faci sau ai făcut food delivery cu bicicleta sau scuterul? Dacă da, și ești dispus să vorbești despre experiența ta (chiar și anonim), te rog scrie-mi la liviu@inclusiv.ro.

Vrei să fii ambasadorul proiectului nostru?

Dacă te pasionează aria mea de interes, poți să mă mai ajuți într-un fel.

Căutăm membrii ai comunității care să ne ajute să amplificăm misiunea Inclusiv. Pregătim o serie de testimoniale video de 15-20 de secunde în care să povestești de ce ai intrat în comunitatea noastră. Testimonialele vor fi folosite ca generic de final pentru mini-seria despre trafic. Dacă ești interesat, te așteptăm cu cafea și discuții interesante la sediul nostru. Înscrie-te aici:

Contribuie la discuție
0 contribuții

Nu există contribuții

Salut! Respectăm intimitatea, așa că nu îți traficăm datele. Citește Politica de confidențialitate pentru detalii.