Ce ai vrea să știi despre Inclusiv? | Inclusiv.ro

Ce ai vrea să știi despre Inclusiv?

Vrei să afli ceva anume sau ai nelămuriri despre proiectul nostru? Lasă-mi o întrebare sau spune-mi cum ți se pare platforma și îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

Contribuie la discuție
7 contribuții
Alex Vornicu

Eu in locul vostru as astepta o gramada de obiectii. Ca romanul e roman si pentru aia 5 lei iti scoate ochii.
Revenind, mi se pare interesant ce faceti si este ceva munca depusa – munca pe care o apreciez.
Nu vreau sa fac polemici, insa eu va ajut tocmai pentru a nu citi despre politica… (aici ma refer explicit la dorinta lui Alina-Ioana Vasiliu. Sunt satul de politica, PSD si alte subiecte de duzina – pentru asta exista TV).
As vrea sa vad ceva apropiat de Explained sau productii asemanatoare.
Mult sucess!

4 luni în urmă

Ștefan Mako

Salut, Alex!

Mulțumim pentru mesaj. Suntem obișnuiți cu obiecțiile, nemulțumirile, criticile. Sperăm să găsim un numitor comun cu tot mai mulți oameni și să putem trece peste micile asperități care ne despart ca să ne putem concentra pe subiectele importante care ne afectează pe toți. Explaine este un model foarte tare care ne inspiră și pe noi, un obiectiv spre care tindem. Deocamdată, resursele noastre nu ne permit să facem producții atât de complexe, dar o luăm în ritmul nostru și sperăm să reușim împreună să ajungem și la astfel de rezultate.

O săptămână frumoasă!

4 luni în urmă

Chiriac Adrian

Până acum ceea ce face Inclusiv este la superlativ!
Dar (întotdeauna există un dar) am 2 rugăminți:
– vă rog ca toate articolele să fie și scrise, nu doar audio
– pentru cei care nu au facebook va rog să existe posibilitatea de a propaga articolele dvs și prin variantă whatsapp (dacă si doriti acest lucru).

4 luni în urmă

Ștefan Mako

Salut, Adrian!

Mulțumim mult pentru mesaj și sugestii. Le notăm pe lista de lucruri de făcut.

O săptămână frumoasă!

4 luni în urmă

Alina-Ioana Vasiliu

Vreau sa va mai spun ca nu am contribuit pentru petreceri sau pentru team buildinguri. Nici nu ma intereseaza sa raspund la sondaje cu inimioare. Cred ca trebuie sa constientizati raspunderea pe care o aveti.

4 luni în urmă

Ștefan Mako

Bună!

Mulțumim pentru feedback. Rămânem fideli conceptului nostru, așa cum l-am prezentat și în campanie: în loc să intrăm în hora alertelor zilnice încercăm, alături de comunitate, să identificăm, să documentăm și să analizăm problemele de fond și să vedem unde se poate umbla la mecanismele sistemice, ca să ne fie mai bine tuturor.

Altfel spus, venim în completarea agendei mediatice cu subiecte care, din diverse motive, primesc mai puțină atenție din partea celorlalte publicații. Asta nu înseamnă că nu suntem conectați la actualitate, în sensul clasic, ci că mergem dincolo de titlurile zilei și de vacarmul constant care creează confuzie și agitație. Suntem, totuși, o echipă mică, cu resurse limitate, așa că nu ne putem ocupa de toate problemele. În acest moment putem documenta câteva materiale pe lună, tocmai de aceea încercăm să luăm pulsul comunității ca să putem prioritiza subiectele de interes.

Rămânem întotdeauna deschiși la dialog și la sugestii.

Mulțumim încă o dată pentru timpul acordat!

4 luni în urmă

Alina-Ioana Vasiliu

De ce nu aveti pagina de facebook?
De ce nu sunteti conectati la problemele de actualitate. Acum pe mine nu ma intereseaza ce scrieti voi despre de ce dam spaga, ci ma inteteseaza noul guvern, alegerile prezidentiale, ce face guvernul psd pe ultima suta de metri, dezvaluirile colectiv – toate acestea pot fi tratate din puncte de vedere originale, altfel decat sunt pe piata media.
Eu nu am contribuit pentru un experiment jurnalistic desprins de actualitate, un fel de arta pentru arta…

4 luni în urmă

Salut! Respectăm intimitatea, așa că nu îți traficăm datele. Citește Politica de confidențialitate pentru detalii.